Blogger Templates

SELAMAT DATANG....

Khas untuk pembaca......segalanya untukmu

KHAS BUAT ANDA.....

Jumaat, 27 Julai 2012

harap maklum...atas permintaan pihak admin kaki novel, sebahagian besar bab tragedi cinta terpaksa dipadam...

maaf....

eila iraiena

12 ulasan:

  1. bila novel ni akan ada di pasaran???x sabar nk tau ending..

    BalasPadam
  2. salam naz....

    masih lagi menunggu pemberitahuan dari admin kakinovel...insyaallah mungkin tak lama lagi...

    BalasPadam
  3. wasalam,

    alhamdulillah...x sabar nak tau ending..hrp2 x lama..:)

    BalasPadam
  4. insyaallah....harap2 macam tu lah. doa2kanlah ya. apa pun terima kasih kerana masih setia menanti kemunculan TC.. :)

    BalasPadam
  5. salam... hrap2 cpt la kua
    novel Tragedi cinta ni yer kak...
    sy dh lm tgu pe ksudahan citer ni..
    citer ni best sgt.. =)

    BalasPadam
  6. Hanya aku....

    Salam....terima kasih kerana masih setia menanti. :) insyaallah tak lama lagi kot.apapun semuanya berganyung pada pihak admin kaki novel....

    BalasPadam
  7. mudah2an novel kak dpt d psarkn...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah....amin.berkat doa anda pembaca semua akan termakbullah hendak-nya.

      Padam
  8. bile rasa nye novel tragedi cinta nie akn kuar.. senyap jer??

    BalasPadam
    Balasan
    1. nurul diela...

      baru je kuar, try check kat kedai buku popular kot2 dah ada.

      tajuk baru tika cinta bersuara

      Padam
  9. bila novel tragedi cinta keluar??tak sabar nak tahu ending

    BalasPadam
    Balasan
    1. fafa...

      dah kuar dah...try check kat kedai buku popular kot2 ada.

      tajuk baru tika cinta bersuara

      Padam